Водолазен курс Open Water Diver

Водолазен курс Open Water Diver

Водолазен курс PADI Scuba Diver
Водолазен курс Open Water Dive

Водолазен курс   Open Water Dive

Водолазен курс

PADI Open Water Diver course е най-популярния курс в света. Милиони хора са го преминали поради възможността която той дава – запознаване с подводния свят.

Какво ще научите

Курсът се състои от три основни части:

  • лекции и дискусии, които да ви обяснят основните принципи на леководолазния спорт.
  • изучаване на основните водолазни умения
  • гмуркания в открити води за подобряване на уменията под вода

В този курс ще научите  всички основи и стандарти за безопасно практикуване на леководолазния спорт. След завършването на този курс вие сте сертифициран водолаз. Получавате сертификационна карта която не е ограничена във времето и важи в цял свят!

Изисквания за да запишете курса:

Трябва да бъдете поне на 10 години. Обучението с матеряли от нас и  интернет и  изисква обучавания да е навършил поне 13 години според международните закони за интернет.

Забавната част:

Забавната част на курса е да се запознаете с това колко невероятно е гмуркането. Когато дишате под вода за първи път (нещо, което никога не ще забравя) и научаването на това какво трябва да знаеш за да станеш сертифициран водолаз. По време на курса, ще се гмуркане поне 5 пъти в басейн и четири в открити води под контрола на вашия PADI инструктор. Обикновенно през активния сезон, водолазен центрър „Посейдон“ тренира своите ученици само в открити води.

Водолазно оборудване което ще използвате

Вие ще използвате всички основни леко водолазни оборудвания. Добра идея е да инвестирате в собствена маска, шнорхел и плавници, тъй като това лично оборудване е много важно да съответства на вашия размер и предпочитания в дизайн и марка. Ако не знаете точно от какво се нуждаете след курса, ще имате добра представа затова. А водолазен център „Poseidon“ разполага с всички размери и плавници и маски които ще ви бъдат предостовени безплатно за времето на курса.

Учебни материали от които се нуждаете

Всички учебни материали ще ви бъдат предоставени повреме на курса в водолазен център „Poseidon“. Всеки курсист получава учебник и DVD с видео уроци, които допълват уроците провеждани в центъра.