vodolazen kurs poseidon PADI Scuba Diver
 водолазен курс PADI Scuba Diver
vodolazen kurs nachinaeshti

водолазен курс PADI Scuba Diver

Водолазен курс

PADI Scuba Diver

Имате малко време но искате да изкарате водолазен сертификат? Този курс е точно за вас, защото изисква по-малко време от PADI Open Water Diver курса покривайки само 3 от 5-те секции на лекции в основния курc, както и първите 3 от 5 лекции в басейн, както и първите 2 от 4-те гмуркания в открита вода. Резултата от курса е по-ограничени възможности за гмуркане, но ако за в бъдеще очаквате да се гмуркате в компанията на водолазен иструктор, и нямате достатъчно време да се посветите на гмуркането това е добро начало от което да започнете.
Този сертификат ви дава водолазен опит и е добра загрявка за Open Water Diver курса, ако това е вашата крайна цел PADI Scuba Divers са квалифицирани да:

  • гмуркания под прекия контрол на PADI Divemaster, помощник инструктор или Инструктор на максимална дълбочина до 12 метра / 40 фута
  • получава право за зареждане на водолазни бутилки в водолазните центрове да наема или копува леко водолазно оборудване и участие в други водолазни дейности, при условие, че те имат необходимия контрол
  • продължат своето обучение с PADI Open Water Diver курс, както и курс по избор на оборудване.

Забавната част:

The Scuba Diver курса отваря вратите към подводния свят на всеки, който мисли че курса ще отнеме тръвре много време или ще бъде много труден. – може да си повишите квалидикацията към Open Water Diver когато пожелаете! По-малкото време което ще отделите за курса ще ви позволи по-лесно да преминете към PADI Open Water Diver курс когато разполагате с повече време или искате повече от гмуркането.

Какво ще научите след преминаването на курса:

Всичките основни теоритични леко водолазни знания, тренинг в басейн, който ще използвате отново по време на PADI Open Water Diver курса, насладата от докосването до подводния свят, което ще ви накара да продъжите с гмурканията при всеки удобен случай.

Курса обхваща материал и практически умения по следните теми:

  • Умения за регулиране на плавателността и дишане под вода.
  • Да останеш топъл подводата, оптимизиране вашите умения, плуване и техники за гмуркане с друг водолаз(buddy).
  • Живота под водата – какви животни могат да се срещтнат, опасности – отровни риби, змии и др.
  • Предпазване от възможните проблеми под водата.
  • Въведение в гмуркането от лодка.

Водолазно оборудване което ще използвате

Вие ще използвате всички основни леко водолазни оборудвания. Добра идея е да инвестирате в собствена маска, шнорхел и плавници, тъй като това лично оборудване е много важно да съответства на вашия размер и предпочитания в дизайн и марка. Ако незнаете точно от какво се нубдаете след курса ще имате добра представа затова. А водолазен център „Poseidon“ разполага с всички размери и плавници и маски.

Учебни материали от които се нуждаете

Всички учебни материали ще ви бъдат предоставени повреме на курса в водолазен център „Poseidon“. Всеки курсист получава учебник и DVD с видео уроци, които допълват уроците провеждани в центъра.

Изисквания за да запишете курса:

Tрябва да сте навършили 15 години или ни на възраст (или 10 година стар за младши леко Diver сертифициране)

всичка за водолазен курс PADI Scuba Diver

водолазен курс PADI Scuba Diver